We hebben met ons zessen onze verjaardagen samen gevierd. Eens anders dan gewoonlijk. Maria vroeg vooraf onze geboortedata. Deze heeft ze verwerkt in het thema: Het leven is mooier mét jou. We voelden ons speciaal en hebben veel plezier gehad samen. Een mooi ervarings-cadeau.

Zes meisjes van elk 40 jaar nu!

 

Teamuitje van collega's

Wij hebben genoten van heerlijke koffie, mét appeltaat en hebben zelf een thema aangedragen nl. Samenwerken. Maria heeft er een groeps opdracht van gemaakt door samen aan één collage te werken. Dit was heel dynamisch en we kijken terug op een vruchtbare dag met eye-openers doorspekt met humor en hilariteit.

Het zorgteam Zorgsaam

 

Namens 5 individuele deelneemsters wil ik graag even het woord doen. We hebben een gezellige middag gehad met elkaar in de maand van de Spiritualiteit. Het thema dit jaar is: Opnieuw beginnen. Maria leidde het thema in met een gedicht. Hierna hebben we ieder 6 soul collage kaarten gemaakt. Elk met een ander onderwerp. Hieruit ontstonden als vanzelfsprekend mooie affirmaties. We nemen deze mee naar huis en hebben ook onze adressen uitgewisseld. We voelden verbinding met elkaar en kijken uit naar een vervolg.

Daphne-Vera-Marion-Cyntha en Lucie